post

Klippfisk til Påske

Påsken er tiden hvor mange samler familier og venner til gode måltider. Bacalao har blitt en påsketradisjon for mange, og er

post

Salat med klippfisk

Salat med klippfisk og poteter er en god sommerrett som passer både som lunsj og middag. Salaten serveres med brød.

post

Bacalao (gryte)

En enkel og god oppskrift på den tradisjonelle bacalaoretten. Bacalao i gryte passer perfekt om man skal lage en god middag til flere!

post

Klippfiskboller

Frityrstekt klippfiskboller (bolinhos) av klippfisk, potet, hvitløk og bladpersille. Serveres med frisk salat og aïoli. Passer godt til tapas og andre småretter.

post

Klippfisk med pesto

Ovnsbakt klippfisk med pesto, fennikel stekt i hvitvin, tomatsaus og poteter. En oppskrift med mange gode smaker inspirert av det portugisiske kjøkken.

post

Utvanning av klippfisk

Utvanning av klippfisk i utvanningsposer er en enkel måte å vanne ut klippfisk på. Les mer om hvordan vanne ut klippfisk i utvanningspose.

post

Bacalao

Klippfiskretten bacalao er en tradisjonsell rett med fyldig god smak. Lag bacalao i stekeovnen med ildfast gryte eller jerngryte.

post

Grillet klippfisk med saltbakte poteter

Oppskrift med grillet klippfisk. Klippfisk egner seg godt til grilling. Med saltbakte poteter som tilbehør

post

Ovnsbakt klippfisk med bacon og gulrotstuing

Ovnsbakt klippfisk med bacon og gulrotstuing. Klippfisk er en allsidig råvare som kan benyttes til mange ulike retter og tilbehør.

post

Våre oppskrifter

Her kan du finne noen av våre favoritt klippfisk oppskrifter tilpasset produktene som du finner i nettbutikken. Les mer om hver klippfisk oppskrift

post

Oppskrifter fra godfisk.no

Her finner du mange gode oppskrifter fra Norges Sjømatråd: www.godfisk.no Her finner du oppskrifter på klippfisk: Klippfiskoppskrifter

post

Oppbevaring av klippfisk

Oppbevaring av klippfisk Klippfisk skal oppbevares tørt og kjølig (0-4°C). Oppbevares klippfisk riktig har den en holdbarhet på flere måneder (før utvanning).

post

Utvanningsposer

Her viser vi deg hvor enkelt du kan vanne ut klippfisk i utvanningspose. Utvanning i TidePack® (utvanningspose) gir en

post

Bacalao con natas (gratinert klippfisk)

Bacalao con natas (bacalao med fløte) er en klippfiskrett med poteter, gulrot og løk som settes i ovenen.